Materiaaleja joukkueenjohtajille
JääkiekkoJulkaistu: 30.03.2021 09.35

Materiaaleja joukkueenjohtajille

Diskoksen arvot ja visio

Diskos Jyväskylä ry on viemässä tähtiseurahanketta eteenpäin. Tässä teille joukkueenjohtajille pieni videoklippi, mitä tällä tähtiseurahenkkeella halutaan seurassa kehittää.


Diskos Jyväskylä ry:n visio:

Diskos Jyväskylä ry on perinteitään vaaliva ja niitä kunnioittava seura, joka pyrkii uudistumaan, kehittymään ja kantamaan yhteiskuntavastuunsa lasten ja nuorten kasvattajana sekä liikunnallisen elämäntavan opettajana. Diskoksen toimintaan osallistumalla lapsella on mahdollista edetä aina huippu-urheilijaksi saakka. Diskoksen valmennustoiminta pyrkii kehittämään lapsia ja nuoria kokonaisvaltaisesti ja näin osallistumaan hyvän elämän laaja-alaisen pohjan rakentamiseen sekä auttamaan heitä matkalla kohti huippu-urheilijaksi kehittymistä. Diskos pyrkii pitämään harrastamisen kulut maltillisina, jotta harrastusmahdollisuus säilyisi mahdollisimman monelle.

Diskos Jyväskylä ry:n arvot:

Yhdenvertaisuus,
yksilön arvostaminen; tule sellaisena kuin olet,
kasvatuksellisuus,
yhteisöllisyys

Diskos Jyväskylä ry:n toiminnan ydin on jääurheiluharrastuksen mahdollistaminen mahdollisimman usealle lapselle ja nuorelle. Liikuntaharrastuksella katsomme olevan suuri kasvatuksellinen merkitys lapsen ja nuoren elämässä ja siksi haluamme toimia tukena perheiden kasvatustehtävässä. Laaja-alainen kehittyminen ihmisenä kognitiivisesti, sosiaalisesti ja psyykkisesti sekä urheilullisen elämäntavan omaksuminen mahdollistavat myöhemmin kehittymisen huippu-urheilijaksi, mutta mikä tärkeintä ne mahdollistavat terveen ja tasapainoisen elämän.


Materiaalipankkiin on lisätty joukkueenjohtajille suunnattuja sekä heidän toimintaa tukevia materiaaleja, mm.

Vuosikello joukkueenjohtajat.pdf

Diskoksen pelisäännöt ja organisaatio.pdf

Diskos Jyväskylä Ry viestintäohje 14042021.pdf

Kasvata urheilijaksi - Vanhemmat nuoren tukena.pdf

Et_Ole_Yksin.pptx