U20 joukkue Mikko Mäenpään alaisuuteen.
JääkiekkoJulkaistu: 05.02.2024 18.20

U20 joukkue Mikko Mäenpään alaisuuteen.

Mikko Mäenpää on nimetty seuran U20-joukkueen uudeksi vastuuvalmentajaksi. Mäenpää, jolla on laaja kokemus jääkiekon parista sekä pelaajana että valmentajana, aloittaa tehtävässään toukokuussa. Kuluvalla kaudella Mäenpää toimii JYP U18 joukkueen päävalmentajana sekä Viron miesten maajoukkueen apuvalmentajana.

Mäenpään sopimus kattaa yhden vuoden, sisältäen option toisesta vuodesta. Seura haluaa jatkuvuutta ja uskomme Miksan osaamiseen kehittää nuoria lahjakkuuksia ja viedä U20-joukkuetta eteenpäin.

"Olemme erittäin iloisia saadessamme Mikon takaisin osaksi organisaatiotamme. Mäenpää valmensi kausilla 2021-2022 seurassamme ja mies on tuttu meille noilta vuosilta joten tiedämme mikä mies on kyseessä ", sanoo Diskos Jyväskylän valmennuspäällikkö Jaakko Alasaarela.

Mäenpää itse on innoissaan uudesta haasteesta ja mahdollisuudesta työskennellä U20-joukkueen kanssa. "Odotan innolla, että pääsen työskentelemään näiden nuorten pelaajien kanssa ja auttamaan heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa sekä kentällä että sen ulkopuolella", Mäenpää kommentoi.

Diskos Jyväskylä toivottaa Mikko Mäenpäälle menestystä ja odottaa innolla tulevaa kautta hänen johdollaan.

Mikäli olet halukas liittymään U20 Mestis joukkueeseen kaudelle 2024-2025 täytä linkin kautta avautuva lomake.

Ilmoittaudu vapaille jäille

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6