Diskokselle myönnettiin Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelman Tähtimerkki
Julkaistu: 03.10.2022 10.42

Diskokselle myönnettiin Olympiakomitean Tähtiseura-ohjelman Tähtimerkki

Diskokselle on myönnetty Olympiakomitean ja Suomen Jääkiekkoliiton toimesta Tähtiseura-ohjelman Tähtimerkki. Tähtimerkin saaminen on osoitus laadukkaasta seuratoiminnasta, johon sisältyvät vastuullisuus, seuran jäsenistön huomioiminen, seuran urheilutoiminnan laadukkuus sekä seuran hyvä talouden hoito. Tähtiseura ohjelmaan kuuluminen edesauttaa myös seuraa toiminnan kehittämisessä yhteistyössä Olympiakomitean ja Suomen Jääkiekkoliiton avulla.

Tähtiseuramerkki luovutettiin Diskokselle lauantaina 1.10. Diskoksen U18 joukkueen kotiottelussa. Tähtiseuramerkkiä oli luovuttavamassa Suomen Jääkiekkoliiton Keskimaan alueen aluepäällikkö Mari Parkkali ja Diskoksen puolesta vastaanottamassa olivat seuran puheenjohtaja Pekka Vesterinen, valmennuspäällikkö Jaakko Alasaarela sekä hallituksen jäsen Risto Pakarinen.

”Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista."

Diskos haluaa kiittää kaikkia seuran jäseniä avusta Tähtiseuramerkin saamiseksi!

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6