Nanne-Mari Luukkainen aloittaa Diskoksen urheilujohtajana.
JääkiekkoJulkaistu: 13.02.2021 20.15

Nanne-Mari Luukkainen aloittaa Diskoksen urheilujohtajana.

Nanne-Mari Luukkainen aloittaa Diskoksen urheilujohtajana.

Nanne-Mari on jyväskyläläiselle kiekkoyhteisölle tuttu. Hän on toiminut aikaisemmin Diskoksessa juniorikoordinaattorina sekä viime kuukaudet vt. valmennuspäällikkönä. Nanne ottaa vastuun koko seuran urheilu- ja valmennustoiminnan kehittämisestä.

”Meillä on sekä kaukalossa että taustoissa ollut kauden aikana hyvä tekemisen meininki. Jatketaan tästä yhdessä Diskoksen kehittämistä ja pidetään hyvästä hengestä kiinni jatkossakin. Paljon on jo saatu kehitystyötä vietyä eteenpäin ja hyviä juttuja on tässä vielä tuloillaan.” kertoo Luukkainen.

”Jyväskylän perinteikkäin jääkiekkoseura Diskos haluaa edelleen kehittää omaa junioripolkuaan. Nanne on meille tuttu aikaisemmilta vuosilta ja hän osaamisellaan vie tätä seuraa eteenpäin.” kertoo Diskoksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Vesterinen.

”Diskos haluaa tarjota laadukkaan mutta samalla edullisemman vaihtoehdon jyväskyläläisille lapsille ja nuorille kasvaa niin ihmisenä kuin urheilijana jääkiekon parissa. Omiin arvoihimme kuuluu mm. monilajisuuden tukeminen ja tästä onkin hyvänä esimerkkinä juuri aloitettu yhteistyö JPS:n kanssa, jossa samalla maksulla voi harrastaa sekä jääpalloa että jääkiekkoa” jatkaa Vesterinen.

Jaako Niskavaara palaa valmennuspäälliköksi.

Niskavaara palaa pitkältä sairaslomalta ja tekee alkuvaiheessa kevennettyä työviikkoa ja hänet tavoittaa tutusta numerosta 16.2.2021 alkaen.

”Pitkän tauon aikana olen saanut suoritettua valmentajan ammattitutkinnon viimeistelyä vaille valmiiksi sekä hoidettua pitkään vaivanneen ja edelleen kuntoutusta vaativan polvivaivani kuntoon, joka mahdollistaa töihin paluun.”

” Tästä on hyvä lähteä kehittämään Jyväskylän alueen juniorikiekkoilua yhteisten tavoitteiden mukaisesti.” toteaa puheenjohtaja Vesterinen.

Lisätietoja:

Pekka Vesterinen

Puheenjohtaja, Diskos Jyväskylä ry

0504008129