Väitöskirja kutsuu
JääkiekkoJulkaistu: 26.03.2021 09.31

Väitöskirja kutsuu

Kyllähän seurakin tohtorin tarvitsee!

Nanne-Mari siirtyy toukokuun alussa Jyväskylän yliopistolle (Liikuntatieteellinen tiedekunta) tekemään väitöskirjaa. Hän pitää kertyneet lomat ennen siirtymistä jatko-opintojen pariin. Näin ollen hän jää pois töistä väitöskirjan teon ajaksi 6.4. alkaen.

Nannen kommentti: ”Diskoksessa olen saanut näiden kolmen vuoden aikana toimia niin juniorikoordinaattorina, valmennuspäällikkönä kuin urheilujohtajana. Kiitokset kaikille mukana olleille! Hienosti olette tukeneet minua työssäni. Olen päässyt kehittymään ja oppimaan uutta sekä ennen kaikkea työskentelemään huipputyyppien kanssa. Lasten ja nuorten liikunnan kehittäminen ja sen parissa työskenteleminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Tätä olen saanut tehdä nämä kolme vuotta Diskoksessa ja tulevat vuodet saan työskennellä samojen aiheiden parissa väitöskirjaani tehdessä. Toivotan kaikille tsemppiä tulevaan!”

Puheenjohtajan terveiset Nannelle:

"Kiitos Nanne-Mari mahtavasta työstä ja tsemppiä opintoihin. Mukanasi lähtee paljon ammattitaitoa, asennetta suurella sydämellä ja iso pala Diskoksen vahvuudesta. On ollut hienoa saada seurata työskentelyäsi lasten ja nuorten parissa aina iloisesti hymyillen. Olet ollut seurallemme myös suuri voimavara toimistolla, välillä nopeastikin muuttuvassa juniorijääkiekkomaailmassa. Ja joka kerta olet vastannut huutoon rohkeasti hyppäämällä syvään päähän. Eli asennetta ja rohkeutta sinulla löytyy uusille haasteille.

Toivottavasti palaat vielä juniorijääkiekon pariin ja pääset jatkamaan sen polun rakentamista ja kehittämistä, jonka laitoit alulle Diskos Jyväskylä ry:ssä.

Suuret kiitokset ja hattu päästä."

- Pekka Vesterinen, pj


Nannen työtehtäviä hoitaa 6.4 alkaen valmennuspäällikkö Jaako Niskavaara sekä Diskoksen puheenjohtaja Pekka Vesterinen.