Keupa HT ja Diskos yhteistyöhön U20 ikäisissä.
Julkaistu: 27.04.2023 10.00

Keupa HT ja Diskos yhteistyöhön U20 ikäisissä.

KeuPa HT ja Diskos yhteistyöhön – U20 joukkueesta yhteisjoukkue

KeuPa HT ja Diskos Jyväskylä Ry ovat sopineet yhteistyöstä. Viime kaudella U20 Mestiksessä pelannut KeuPa HT U20 toimii jatkossa nimellä KeuPa HT/Diskos U20. Yhteistyö mahdollistaa laadukkaan arjen sekä selkeämmän pelaajapolun keskisuomalaisille junioreille. KeuPa HT/Diskos U20 joukkueen päävalmentajana toimii tulevalla kaudella Jesse Haapsaari.

Diskos Jyväskylä Ry:n puheenjohtaja Pekka Vesterinen on tulevasta yhteistyöstä mielissään:

  • Tämä on aivan huikea homma, varsinkin pelaajia ajatellen. Nyt pystymme tarjoamaan, muutaman vuoden tauon jälkeen, molempien seurojen pelaajille ehjän pelaajapolun. Ja suuret kiitokset KeuPa HT:n suuntaan, että saimme yhdessä luotua pelaajia palvelevan yhteistyön. Täytyy muistaa, että matka on vasta alussa ja paljon töitä edessä, mutta todella hyvällä fiiliksellä lähdetään tulevaan kauteen.

KeuPa HT:n toimitusjohtaja Juuso Mörsky näkee yhteistyön palvelevan keskisuomalaista pelaajapolkua:

  • Vuosi sitten saimme startattua U20 toiminnan Mestiksessä ja haluamme kehittää toimintaa siten, että se palvelee keskisuomalaista pelaajapolkua. Hienoa, että voimme alkaa rakentamaan sitä yhdessä Diskoksen kanssa. On tärkeää, että U20 Mestis-tasolla arki on laadukasta ja tulevaisuuden tavoite on kehittää pelaajia miesten Mestikseen. Samalla haluamme organisaatioina turvata jatkumon nuorille pelaajille, erityisesti KeuPa U18 pelaajille ja Diskoksen U18 pelaajille, että pelaaminen mahdollisimman korkealla sarjatasolla U20 ikäryhmässä voi jatkua, eikä sen takia tarvitsisi lähteä hakemaan pelipaikkaa Keski-Suomen ulkopuolelta.

KeuPa HT/Diskos U20 joukkueen kesäharjoittelu on täydessä käynnissä Jyväskylässä. Mikäli olet halukas liittymään joukkueeseen, ole yhteydessä päävalmentaja Jesse Haapsaareen.

Jesse Haapsaari 046 5551670
Keupa HT/Diskos U20 päävalmentaja

Mahdolliset muut lisätiedot:
Pekka Vesterinen 050 4008129
Diskos Jyväskylä ry. Puheenjohtaja

Juuso Mörsky 040 7087732
Keupa Hockey Oy Toimitusjohtaja

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6