Koronarajoitukset puretaan
Julkaistu: 12.02.2021 12.23

Koronarajoitukset puretaan

Jyväskylän kaupunki on tänään pidetyssä kokouksessaan päättänyt purkaa alle 18-vuotiaiden rajoitukset. Tämä tarkoittaa siis sitä, että toiminta ja harjoitukset jatkuvat ensi viikon maanantaista lähtien normaalisti.

Otteita kaupungin tiedotteesta:

Tänään kokoontuneessa poikkeusolojen johtoryhmässä todettiin, että tartuntatilanteen rauhoituttua alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastukset kaupungin tiloissa voidaan avata tulevana maanantaina 2 viikon tauon jälkeen.

Jyväskylässä muut voimassa olevat rajoitukset mm. aikuisten liikuntaharrastusten, kokoontumisrajoitusten ja maskisuositusten osalta pysyvät kuitenkin voimassa, sillä koronatilanne on edelleen aktiivinen ja voi muuttua nopeasti.

- Laajat altistukset voivat nopeasti aiheuttaa kaupungissa tilanteen, jossa monen arki muuttuu. Siksi on tärkeää noudattaa annettua maskisuositusta sekä kokoontumisrajoituksia ja kantaa vastuuta siitä, että arkemme säilyy mahdollisimman normaalina, tartuntataudeista vastaava lääkäri Ilkka Käsmä muistuttaa.

Mikäli tilanne lähtee jälleen heikkenemään, kaupungilla on valmius palauttaa rajoituksia voimaan. Sitä ei kuitenkaan haluta tehdä vaan elää kevät mahdollisimman normaalisti rinnakkain rokotusten etenemisen kanssa.

Lisätietoa: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-02-12_jyvaskylan-koronatilanne-rauhoittumassa-alle-18-vuotiaiden-liikuntarajoitukset

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6