Liikuntaharrastukset tauolle kahdeksi viikoksi 1.2.-14.2.
Julkaistu: 31.01.2021 18.40

Liikuntaharrastukset tauolle kahdeksi viikoksi 1.2.-14.2.

Liikuntaharrastukset tauolle kahdeksi viikoksi.

Jyväskylän kaupunki on tänään päättänyt keskeyttää liikuntaharrastukset kaupungin tiloissa kahdeksi viikoksi. Näin ollen seuran sekä joukkueiden toiminta on tauolla seuraavat kaksi viikkoa 1.2.-14.2. Tänä aikana joukkueet eivät voi kokoontua yhteisiin harjoituksiin. Joukkueille suositellaan omatoimista harjoittelua kaupungin korona-ohjeistukset huomioiden. Joukkueita on tiedotettu tästä tänään iltapäivällä.

"Jyväskylän kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä kävi läpi kaupungin heikentynyttä koronatilannetta. Poikkeusolojen johtoryhmässä päädyttiin siihen, että kaupunki keskeyttää alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastukset kaupungin tiloissa kahden viikon ajaksi. Lisäksi kaupunki päätti sulkea kirjastot ja museot kahdeksi viikoksi huomisesta lähtien. "

"Nyt tehtävillä määräaikaisilla rajoituksilla halutaan rauhoittaa tilanne ja vähentää lasten ja nuorten välisiä kontakteja. Tavoite on, ettei oppilaiden tarvitse olla etäopetuksessa viikkoa pitempään. Myös liikuntaharrastukset halutaan avata alle 18-vuotiaille jälleen kahden viikon jälkeen samoin kuin kirjastot ja museotkin. "

Tänään tilanteen heikentyessä uusina suosituksina ja rajoituksina otettiin käyttöön:
- Yläkoulujen siirto etäopetukseen 1.2.-7.2.
- Alle 18-vuotiaiden liikuntaharrastusten keskeyttäminen kaupungin omissa tiloissa 1.2.-14.2.
- Kaupungin museoiden ja kirjastojen sulkeminen 1.2.-14.2.
- Laaja etätyösuositus koko kaupungin alueella kaikissa niissä työtehtävissä, joissa se vain on mahdollista. Suositus on voimassa helmikuun loppuun.

https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2021-01-31_jyvaskyla-keskeyttaa-alle-18-vuotiaiden-liikuntaharrastukset-kaupungin-tiloissa




Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6