Diskos Jyväskylä ry

Diskos Jyväskylä ry

Diskos Jyväskylä Ry:llä täyttyy vuonna 2016 kahdenkymmenenneljän vuoden taival lapsi- ja nuorisourheilun parissa.

Toiminnassamme on mukana jääurheilijoita aina pienistä lapsista aikuisiin. Nuorimmat urheilijanalut löytyvät luistelukouluista ja varttuneimmat osallistuvat harrastesarjaan (NHL). Suosituissa kiekkokouluissa on ollut joka kausi kolme ikäryhmää. Kaudella 2016-2017 voi ilmoittautua lapsi-vanhempiryhmään, mailalliseen tai mailattomaan luistelukouluun sekä ikäluokittain perustettaviin varsinaisiin kiekkokouluryhmiin. Vuonna 2014 seura laajensi lajivalikoimaa taitoluistelun puolelle. Alkavalla kaudella Diskoksen taitoluistelijat osallistuvat Pikkutinttien ryhmään.

Periaatteita
Juniorityön yhtenä tärkeimmistä tekijöistä on tuottaa onnistumisen elämyksiä lapsille, joista hyvänä esimerkkinä ovat edellä mainitut kiekkokoulut sekä varsinaisten joukkueiden toiminnassa painotuksena
E2 - D2 ikäluokissa meillä "kaikki pelaa", toimii sanojensa mukaisesti. Sitoutuminen Jääkiekkoliiton ja Nuoren Suomen pelisääntöihin; pelisääntökeskustelut vanhempien kesken ja sääntöjen tekeminen joukkueille antavat lisää arvopohjaa toiminnalle. Näillä periaatteilla pystytään takaamaan jokaiselle lapselle ja nuorelle tasapuoliset oikeudet harrastukseen niin taloudellisesti kuin toiminnallisti ja mahdollistetaan kehittyminen jääurheilutaidoissa.

Diskoksen junioritoiminnan tavoitteet:
- lähtökohtana lapsi ja nuori
- kasvattaa lapsista ja nuorista hyviä sekä tasapainoisia ihmisiä jokapäiväiseen arkielämään, myös jääurheilun ulkopuolella
- osaava ja monipuolinen toiminta
- tarjota harrastusmahdollisuus jääurheilun parissa mahdollisimman monille
- kannustaa ja antaa mahdollisuus edetä jääurheilijan uralla mahdollisimman pitkälle

Ongelmanratkaisutyöryhmä

- Seuran toimihenkilöiden ja työntekijöiden puoleen voi kääntyä kaikissa seuran toimintaan liittyvissä asioissa.
- Pelaajien oikeudenmukaiseen kohteluun liittyvät tapaukset, joita ei saada käsiteltyä joukkueen sisällä, voidaan viedä ongelmanratkaisutyöryhmän pohdittavaksi.

- Työryhmään kuuluvat seuran puheenjohtaja, valmennuspäällikkö, toiminnanjohtaja, hallituksen Nuori-Suomi yhdyshenkilö ja yksi vanhempien edustaja.

Kaudella 2019-2020: Puheenjohtaja Pekka Vesterinen, Valmennuspäällikkö/toiminnanjohtaja, NS-vastaava sekä vanhempien edustaja.   
Lisää uutisia
Diskos Jyväskylä ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat