Diskos U18, U18 Mestis

Diskos - S-Kiekko  5 - 10

Jyväskylä HH2

Viisitoista maalia lauantaina ja kotitappio

Teemana tänäänkin Diskoksella oli olla hereillä. Ottelun ensimmäinen vaihto oli kylmä suihku, kun S-kiekko pisti kiekon Allun taakse jo 33 sekunnin kohdalla. Punapaidat kuittasivat tasoihin kuitenkin alivoimalla ajassa 5:14. Maalintekijänä kunnostautui läpiajosta harhautuksella Epa. S-kiekko pääsi seuraavalla minuutilla uudelleen johtoon ylivoimalla maalinkulmilta ja onnekkaasti pomppukiekolla jo kahden maalin johtoon 1-3 ajassa 7:24. Toisella kympillä Diskos pääsi jo vähän paremmin peliin, vaikka vierailija hallitsi kiekkoa ja luisteli terävämmin. Diskos kavensi omasta pään aloituksesta suorahyökkäyksellä kiekon liikkuessa napakasti pelurilta toiselle. Maalintekijänä Väänänen, syöttäjinä Pänkäläinen ja Epa. Tasoihin 3-3 tultiin ajassa 17:03, kun Immosen Teemu vei pakin kulmaan ja Masi nappasi kiekon maalin takaa, nousi maalin eteen ja pisti hallitusti takakulmaan ohi molarin.

Toisessa erässä Diskos paineli 4-3 johtoon ylivoimalla. Masille jo toinen maali ja Epalle kolmas tehopiste sekä Virkkalalle myös syöttö. Johtoasemassa saatiin pelata vain viitisen minuuttia, kunnes S-Kiekko paineli kahden maalin johtoon erän puolivälin tienoilla. Diskos otti aikalisän ja vaihtoi maalille Franzin.

Kolmannessa ylivoimalla Diskos pääsi jo maalin päähän 5-6. Maalin teki Teemu ja syötti Emil. Franz napsi hyvin kiinni vieraiden vedot ensimmäiset 11 minuuttia. Sen jälkeen S-Kiekko meni menojaan ja loppulukemista tuli rumat 5-10.

Maalivahtien torjunnat Diskos Allu 22 + 9 + 0 = 31 ja Franz 0 + 5 + 20 = 25 (vaihto ajassa 31:17 tilanteessa 4-6). S-Kiekon Söderlund 9 + 5 + 7 = 21.
Jäähyt Diskos 4 x 2 min = 8 min ja S-Kiekko 3 x 2 min = 6 min.