C2-05, C2 A alkusarja, lohko 2

KPK - Diskos Keltainen A

Mänttä

Diskos C2-05 keltainen kopisteli KooPeeKoota

Diskos C2-05 keltainen kellisti Mäntässä KPK:n tennislukemin (0-6, 0-6 ja 2-5). Vastustajan kunniaksi täytyy todeta, että he eivät lopettaneet pelaamista missään vaiheessa ja heidän vaihtopenkkinsä ja kannattajansa iloitsivat aidosti kolmannen erän maaleista.

Ensimmäisessä erässä Diskos siirtyi vastustamattomasti jo kolmen maalin johtoon ajassa 4:49. KPK valmennus oli pakotettu ottamaan aikalisän. Pian tämän jälkeen Diskos pääsi pelaamaan ylivoimaa, joka tosin ei toiminut. Ajassa 9:31 Miso toimitti kiekon maalin edustalle ja Ilu veti lapaansa ponnahtaneen kiekon verkkoon. Sama pakki antoi ranteensa puhua tilanteeksi 0-5 kuutisen minuuttia myöhemmin Emen syötöstä. Erän lopulla Rölli kampitettiin hänen kamppaillessa kulmassa ja siitä seuranneen ylivoiman aikana kapteeni Varakas sai Nudelta pisteen kaarelle lapaan eikä erehtynyt. Tauolle mentiin tilanteesta 0-6.

Toisessa erässä sama rallattelu jatkui. Jouko ja Sebu 0-7, Kukko ja Nude 0-8 ajassa 23:58. Sitten ottelun ja erän puolivälin jälkeen Sebulle tuomittiin 2+10 päähän kohdistuneesta taklauksesta. Nude teki Emen esitöistä alivoimalla 0-9 ja kohta perään tasakentällisin 0-10. Eme ja Ilu 0-11 ja Miqu vielä ajassa 38:58 jo toiseen erätaukoon mennessä 0-12.

Kolmannessa peli pyöri hyökkäyspäässä ja eteensä vapautuneen tilan hyödynsi ensin Nude Kukon vetäessä mänttäläiset itseensä ajassa 43:04. Eme nosti maalilta ponnahtaneen kiekon verkkoon jo 14. kerran. Tilannetta edelsi hyvä maskipelaaminen ja veto viivasta. Syöttö kirjattiin Kukolle. Ajassa 52:07 KPK:n hyäkkääjä pääsi yllättämään maalilla hyvin varmasti torjuneen Tumen one-timerilla aivan maalivahdin nenän edestä. Takaisku kuitattiin Eliaksen ja Timon toimesta seuraavassa vaihdossa. KPK tekaisi vielä toisen (2-15) ajassa 54:30 vastaavalla tavalla kuin ensimmäisensä. Loppuun Diskos tehtaili vielä kaksi alivoimamaalia ja loppulukemat parin lumierän jälkeen kirjattiin lukemin 2-17.

Maalivahtien torjunnat: Diskos Tume Vesanto 7+9+5=21 ja KPK Anttila 26+28+15=69 torjuntaa.
Rangaistukset: Diskos 4x2+10=18 min ja KPK 4x2=8 min.