Valtteri Kemiläisen KiekkokouluJulkaistu: 10.05.2023 08.00

Diskos Kiekkokoulun sisältö ja hinnat

Kiekkokoulun sisällöt ja hinta 2024-2025

Kiekkokoulun toimintaan sisältyy yksi jääharjoitus viikossa. Kauden kesto syyskuun alusta – maaliskuun loppuun. Kiekkokoulu järjestetään maanantaisin Harjoitusjäähallissa Hippoksella (Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä)

Kiekkokouluun voi ilmoittaa mukaan kaikki 3-9 vuotiaat lapset.

Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja (mm. luistelua ja kiekonhallintaa) erilaisten pelien ja leikkien avulla. Vähimmäisvarustus jäällä on luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä lapaset/hanskat.

Toiminta sisältää jäsenmaksun sekä pelipaidan (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat.

Diskoksen kiekkokoulun hinta kaudella 2024-2025 on 40€. Lisäksi osallistujalle on hankittava pelipassi (Kiekkokoulurekisteröinti - hinta 7€, hinta sisältää vakuutuksen).

Ilmoittaudu mukaan Diskoksen kiekkokouluun TÄSTÄ

Varusteet: Kiekkokoulussa varusteiksi riittävät kypärä, luistimet, hanskat, kaulasuoja sekä maila (saa olla muutkin varusteet). Diskoksen nettisivuilta löytyy varustepörssi, josta voi ostaa käytettyjä varusteita sekä Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä XXL:n kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

Kiekkokoulun voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana.

Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä Jääkiekkoliiton pelipassia. Tämän voi hankkia Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. SuomiSport järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus Kiekkokoulurekitteröinti ja lisenssiseuraksi valitaan Diskos Jyväskylä ry.

Pelipassin ostoon pääset täältä SUOMISPORT - Kaikki urheilun palvelut yhdessä paikassa

Lisätietoja toiminnasta valmennuspäälliköltä
Jake 040 734 0018 / jaakko.alasaarela@diskos.fi

Joukkueen uusimmat uutiset

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6