U10 (2012 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2021-2022
Diskos U10Julkaistu: 24.05.2021 12.38

U10 (2012 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2021-2022

U10 (2012 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2021-2022

- Monilajikokeilut elokuussa

- Jääharjoittelu 2-3 kertaa viikossa, talvella harjoituksia myös ulkojäillä.

- Hippoliigan pelit

- Diskoksen loppiasturnaus

- 2 muuta yhdessä sovittavaa turnausta

- Jäsenmaksu

- Diskoksen pelihanskat (jaetaan vain kerran!)

- Pelipaita (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat

- Kausi elokuun puolivälistä – huhtikuun loppuun

- Hinta 300 €/syksy + 300 €/kevät = 600 €/kausi


Varusteet: Joukkue toiminnassa mukana olevat tarvitsevat koko jääkiekkovarustuksen (luistimet, kypärä, maila, polvisuojat, sukat, housut, rintapanssari, kyynärsuojat ja kaulasuoja). Varusteita on myynnissä mm. Diskoksen sivuilta löytyvässä varustepörssissä sekä Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä Intersportin kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai juniorikoordinaattoriin.

Toiminnassa pyritään kokonaisvaltaiseen lapsen kehitykseen. Diskoksen toimintasuunnitelman mukaan pyritään kehittämään lasta ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana. U10 ikäisissä junioreissa tavoitteet ovat seuraavat: Ihmisenä kasvamisessa on tavoitteena opetella toimimaan ryhmän jäsenenä ottaen siinä toiset huomioon sekä oppia toimimaan yhteisten pelisääntöjen mukaan samalla nauttien pelikavereiden seurasta. Urheilijana kasvamisessa on tavoitteena oppia nauttimaan liikunnasta ja muiden seurasta, liikkumaan monipuolisesti 20 tuntia viikossa sekä oppia keskittymään harjoituksissa harjoiteltavaan asiaan. Jääkiekkoilijana kasvamisessa lapset osaisivat jo itse pukea varusteet päälle, lajitaitoja harjoitellaan lisää ja opetellaan pelaamaan kaverin kanssa sekä eri pelipaikoilla.

Oheisharjoittelua aletaan hiljalleen tuomaan osaksi harjoittelua. Oheisharjoittelun on tarkoitus tukea lapsen monipuolista kehittymistä sekä motoristen kykyjen oppimista ja kehittymistä. Lisäksi lapsia totutellaan oheisharjoittelun pariin seuraavaa kautta silmällä pitäen. Oheisharjoittelu toteutetaan joko ennen jääharjoitusta/peliä, jääharjoituksen/pelin jälkeen tai erillisenä oheisharjoittelukertana. Oheisharjoittelussa tehdään ja opetellaan kehon hallinnallisia harjoitteita sekä eri liikuntamuotoja. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset koordinaatioharjoitukset, hyppelyt, tasapainoilu ja luistelua tukevat harjoitteet.

Joukkuetoiminnan voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana. Lisätietoa saat joukkueen toimihenkilöiltä tai juniorikoordinaattorilta.

Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. Pelaamiseen oikeuttava pelipassi on LAPSIPELIPASSI.

Pelipassin ostoon pääsen täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...