Uusiutunut Diskoksen U13-joukkue valmiina alkavaan kauteen!
Julkaistu: 24.09.2021 21.41

Uusiutunut Diskoksen U13-joukkue valmiina alkavaan kauteen!

Illat alkavat pimenemään, mutta Diskoksen U13-pelureiden silmissä näkyy valoa ja säihkettä.

Toukokuussa 2021 tehty pelaajiston fuusio Vaajakosken Pelikaanien kanssa on mennyt hienosti ja yhteinen sävel on löytynyt niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Syksyä on vietetty hyvin ja kovaa treenaten. Harjoittelussa on keskitytty erityisesti luisteluun ja kamppailupelaamiseen ja siinä onkin otettu isoja harppauksia eteenpäin.

Joukkue on pelannut runsaasti harjoitusotteluja sekä pelitällejä. Vastustajina mm. JyKi, Savo United, SaiPa, KalPa, KPK jne. Kolmella peliryhmällä käytiin elokuussa myös taistelemassa kaksipäiväinen ja ikimuistoinen turnaus Mikkelissä. Siellä vastaan asettuivat mm. Jukurit, HJK, EVu, Ketterä, SaPKo. Peleistä on saatu hyvää oppia ja tuntumaa yhä vauhdikkaammasta pelistä. Uusimpana mausteena peliin on tullut lisää fyysisyyttä taklausten muodossa. Kaukalossa on nähty konkreettisesti verta, hikeä ja kyyneleitä. Mutta myös paljon iloa ja naurua.

Syyskuun lopulla joukkue vietti ryhmäytymisleirin Peurungassa pelitällien kera. Leirillä mm. heitettiin frisbeetä, treenailtiin jäällä, uitiin kylpylässä ja ennen hotellin yöunia syötiin pizzaa.

Keskittymistä ennen pelin alkua (Mikkelin turnaus, elokuu 2021)

Kohti taistelua (Mikkelin turnaus, elokuu 2021)

Alkavalla kaudella U13-joukkuelta liiton sarjoissa pelaa kaksi ryhmää: AAA-ryhmä pelaa syksyn alkusarjaa lohkossa 3. AA-peliryhmä taistelee syksyn alkusarjassa lohkossa 3c. AA-ryhmän pelit pelataan Keski-Suomen alueella. AAA-peliryhmä pääsee pelaamaan pelejä Jyväskylän seudun lisäksi Pohjanmaalla (mm. Seinäjoki, Alajärvi, Kokkola, Vaasa).

Erätaukopalaveri (Peurungan pelitällit, syyskuu 2021)

Valmennus uusiutui viime kauden jälkeen osittain. Päävalmennuksesta vastuussa ovat Pelikaaneista saapuneet Kari Villman ja Kari Angle.

Toukokuussa aloitettu yhteistyö ja yhteisharjoittelu on ollut antoisaa. Olemme olleet jäällä ja ulkona oheisilla. Mm. kuntopiiri, loikkareenit ovat kuuluneet harjoitteluumme.

Paljon on myös pelattu. Tulokset peleistä on olleet lupaavia ja se antaa meille lisää boostia reeneihin.

Joukkueemme odottaa innolla jo kohta alkavaa sarjakautta. Jokaisesta pelaajasta huokuu reeneissä iloinen ja hyvä tekemisen meininki.

Tavoitteena meillä on kaudella kehittyä urheilijana, jääkiekkoilijana ja saada hyvä innokas, positiivinen asenne urheiluun sekä arkeen. Näiden myötä uskomme, että kaudesta tulee jokaiselle pelaajalle menestyksekäs sekä kaukalossa, että sen ulkopuolella.”

Ryhmäytymisleirillä (Peurunka, elokuu 2021)

Tervetuloa seuraamaan katsomoihin iloista kiekkoa!

Terveisin Diskos U13 toimitus

HUOM! Osa peleistä striimataan joukkueen omalle YouTube-tilille. Ota seurantaan ! https://www.youtube.com/channel/UCILvHeZNakknOWX1V...