U9-U10Julkaistu: 10.05.2023 08.00

U9 ja U10 joukkueiden toiminta kaudella 2023-2024

U9-U10 joukkueiden hinnat ja sisällöt

- Jääharjoittelu 2-3 kertaa viikossa, talvella harjoituksia mahdollisesti myös ulkojäillä.

- Hippoliigan pelit

- Diskoksen loppiaisturnaus

- U9 ja U10 kahdelle peliryhmälle yksi (1) turnaus tai yhdelle peliryhmälle kaksi (2) turnausta

- Jäsenmaksu

- Diskoksen pelihanskat (jaetaan vain kerran!)

- Pelipaita (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat

- Kausi elokuusta – huhtikuun loppuun

- Hinnat:

U9 550€ / kausi

U10 550€ / kausi

Ilmoittaudu Tästä

Varusteet: Joukkue toiminnassa mukana olevat tarvitsevat koko jääkiekkovarustuksen (luistimet, kypärä, maila, polvisuojat, sukat, housut, alasuoja, rintapanssari, kyynärsuojat, hanskat ja kaulasuoja). Varusteita on myynnissä mm. Diskoksen sivuilta löytyvässä varustepörssissä. Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä XXL:n kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

Toiminnassa pyritään kokonaisvaltaiseen lapsen kehitykseen. Diskoksen toimintasuunnitelman mukaan pyritään kehittämään lasta ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana. Oheisharjoittelua aletaan hiljalleen tuomaan osaksi harjoittelua. Oheisharjoittelun on tarkoitus tukea lapsen monipuolista kehittymistä sekä motoristen kykyjen oppimista ja kehittymistä. Lisäksi lapsia totutellaan oheisharjoittelun pariin seuraavaa kautta silmällä pitäen. Oheisharjoittelu toteutetaan joko ennen jääharjoitusta/peliä, jääharjoituksen/pelin jälkeen tai erillisenä oheisharjoittelukertana. Oheisharjoittelussa tehdään ja opetellaan kehon hallinnallisia harjoitteita sekä eri liikuntamuotoja. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset koordinaatioharjoitukset, hyppelyt, tasapainoilu ja luistelua tukevat harjoitteet. Lisää tietoja urheilutoimen linjauksen löydät:

Diskos Jyväskylä ry - Urheilutoimen linjaus

Diskos Jyväskylä ry - Do the Diskos

Joukkuetoiminnan voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana. Lisätietoa saat joukkueen toimihenkilöiltä tai valmennuspäälliköltä. Maksuihin liittyvissä kysymyksissä pyydämme teitä olemaan yhteydessä seuran toimistopäällikköön.

Tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. Pelaamiseen oikeuttava pelipassi on LAPSIPELIPASSI. Lapsipelipassin hinta on ilman vakuutusta 13€ ja vakuutuksen kanssa 25€. Mikäli lapsipelipassiin ei oteta vakuutusta tulee pelipassin hankkijan varmistaa, että kattaako oma vakuutus urheilussa ja harrastuksessa sattuneet vahingot.

Pelipassin ostoon pääsen täältä: Leijonat - Finhockey - Pelipassi = lupa pelata.

Pelipassin ostossa kysyttäessä lisenssiseuraa valitaan seuraksi Diskos Jyväskylä Ry.

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6