Kiekkokoulun sisällöt ja hinta 2022-2023
KiekkokouluJulkaistu: 25.05.2022 13.02

Kiekkokoulun sisällöt ja hinta 2022-2023

Kiekkokoulun toimintaan sisältyy yksi jääharjoitus viikossa. Kauden kesto syyskuun alusta – huhtikuun alkuun.

Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja (mm. luistelua ja kiekonhallintaa) erilaisten pelien ja leikkien avulla. Vähimmäisvarustus jäällä on luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä lapaset/hanskat.

Toiminta sisältää jäsenmaksun sekä pelipaidan (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat.

Hinta 100€ / kausi (sis. syksy + kevät)

Lisätietoja toiminnasta valmennuspäälliköltä


Varusteet: Kiekkokoulussa varusteiksi riittävät kypärä, luistimet, hanskat, kaulasuoja sekä maila (saa olla muutkin varusteet). Diskoksen nettisivuilta löytyy varustepörssi, josta voi ostaa käytettyjä varusteita sekä Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä XXL:n kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

Kiekkokoulun voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana.

Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Tämän voi hankkia Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on SEURAPASSI ja pelipassi seuraksi valitaan Diskos Jyväskylä ry.

Pelipassin ostoon pääsen täältä (seurapassi riittävä): http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...