U8-U10 joukkueiden hinnat ja sisällöt
Julkaistu: 25.05.2022 13.15

U8-U10 joukkueiden hinnat ja sisällöt

- Monilajikokeilut elokuussa

- Jääharjoittelu 2-3 kertaa viikossa, talvella harjoituksia myös ulkojäillä.

- Hippoliigan pelit

- Diskoksen loppiasturnaus

- U8 yksi muu yhdessä sovittava turnaus U9 jaU102 muuta yhdessä sovittavaa turnausta

- Jäsenmaksu

- Diskoksen pelihanskat (jaetaan vain kerran!)

- Pelipaita (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat

- Kausi syyskuun alusta – huhtikuun loppuun

- Hinnat:

U8 500€ / kausi

U9 550€ / kausi

U10 550€ / kausi

Ilmoittaudu:


Varusteet: Joukkue toiminnassa mukana olevat tarvitsevat koko jääkiekkovarustuksen (luistimet, kypärä, maila, polvisuojat, sukat, housut, alasuoja, rintapanssari, kyynärsuojat, hanskat ja kaulasuoja). Varusteita on myynnissä mm. Diskoksen sivuilta löytyvässä varustepörssissä. Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä XXL:n kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.

Toiminnassa pyritään kokonaisvaltaiseen lapsen kehitykseen. Diskoksen toimintasuunnitelman mukaan pyritään kehittämään lasta ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana. Oheisharjoittelua aletaan hiljalleen tuomaan osaksi harjoittelua. Oheisharjoittelun on tarkoitus tukea lapsen monipuolista kehittymistä sekä motoristen kykyjen oppimista ja kehittymistä. Lisäksi lapsia totutellaan oheisharjoittelun pariin seuraavaa kautta silmällä pitäen. Oheisharjoittelu toteutetaan joko ennen jääharjoitusta/peliä, jääharjoituksen/pelin jälkeen tai erillisenä oheisharjoittelukertana. Oheisharjoittelussa tehdään ja opetellaan kehon hallinnallisia harjoitteita sekä eri liikuntamuotoja. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset koordinaatioharjoitukset, hyppelyt, tasapainoilu ja luistelua tukevat harjoitteet. Lisää tietoja urheilutoimen linjauksen löydät:

Diskos Jyväskylä ry - Urheilutoimen linjaus

Diskos Jyväskylä ry - Do the Diskos

Joukkuetoiminnan voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana. Lisätietoa saat joukkueen toimihenkilöiltä tai juniorikoordinaattorilta.

Tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. Pelaamiseen oikeuttava pelipassi on LAPSIPELIPASSI.

Pelipassin ostoon pääsen täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6