Kauden 2020-2021 sisällöt
13.5.2020 23:25 Käytännön tietoa / Kiekkokoulu

Kiekkokoulu

Kiekkokoulun toimintaan sisältyy yksi jääharjoitus viikossa. Kauden kesto syyskuun alusta – huhtikuun alkuun. Mahdollisesti yhteisiä harjoituksia joko U8 joukkueen kanssa tai aikuinen lapsi ryhmän kanssa.

Kiekkokoulussa opetellaan jääkiekon perustaitoja (mm. luistelua ja kiekonhallintaa) erilaisten pelien ja leikkien avulla. Vähimmäisvarustus jäällä on luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä lapaset/hanskat.

Toiminta sisältää jäsenmaksun sekä pelipaidan (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat.

Hinta 80 € syksy ja 80 € kevät = 160 €/kausi

Lisätietoja toiminnasta valmennuspäälliköltä:

Niskavaara Jaako

jaako.niskavaara(at)diskos.fi

0400988427

Ilmoittaudu: https://www.diskos.fi/lomake/1295/ilmoittaudu-juni...


Varusteet: Kiekkokoulussa varusteiksi riittävät kypärä, luistimet, hanskat, kaulasuoja sekä maila (saa olla muutkin varusteet). Diskoksen sivuilta löytyy varustepörssi, josta voi ostaa varusteita sekä Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä Intersportin kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai juniorikoordinaattoriin.

Kiekkokoulun voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana.

Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. HUOM! Kiekkokoulun hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Tämän voi hankkia Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Kiekkokoululaisille oikea pelipassi ja vakuutus on SEURAPASSI ja pelipassi seuraksi valitaan Diskos Jyväskylä ry.

Pelipassin ostoon pääsen täältä (seurapassi riittävä): http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...


   
Lisää uutisia
Kiekkokoulu
Kategoriat