Julkaistu: 13.05.2020 00.00

Kauden 2020-2021 sisällöt

U8 (2013-2014 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2020-2021

- Monilajikokeilut elokuussa

- Jääharjoittelu 1-2 kertaa viikossa riippuen jäätilanteesta, harjoituksia myös minihallissa sekä ulkojäillä. Ryhmäkoosta riippuen mahdollisesti myös yhteisiä jäävuoroja U9 joukkueen kanssa.

- Hippoliigan pelit

- Diskoksen loppiasturnaus

- 1 muu yhdessä sovittava turnaus

- Jäsenmaksu

- Diskoksen pelihanskat (jaetaan vain kerran!)

- Pelipaita (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat

- Kausi syyskuun alusta – huhtikuun loppuun

- Hinta 240 €/syksy + 240 €/kevät = 480 €/kausi


Ilmoittaudu: https://www.diskos.fi/lomakkeet/1295/ilmoittaudu-j...


Varusteet: Joukkue toiminnassa mukana olevat tarvitsevat koko jääkiekkovarustuksen (luistimet, kypärä, maila, polvisuojat, sukat, housut, rintapanssari, kyynärsuojat ja kaulasuoja). Varusteita on myynnissä mm. Diskoksen sivuilta löytyvässä varustepörssissä sekä Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä Intersportin kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai juniorikoordinaattoriin.

Toiminnassa pyritään kokonaisvaltaiseen lapsen kehitykseen. Diskoksen toimintasuunnitelman mukaan pyritään kehittämään lasta ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana. G-junioreissa tavoitteet ovat seuraavat. Ihmisenä kasvamisessa on tavoitteena oppia hyvät käytöstavat, kuuntelemaan aikuisia sekä osata ottaa pelikaverit huomioon. Urheilijana kasvamisessa on tavoitteena saada lapset innostumaan harjoittelusta ja tulemaan mielellään harjoitukseen sekä peleihin. Lisäksi lasten tulisi leikkiä liikunnallisesti ja monipuolisesti päivittäin. Jääkiekkoilijana kasvamisessa opetellaan varusteiden pukemista sekä erilaisia lajitaitoja kuten luistelua, laukausta, syöttämistä ja kiekon hallintaa.

Joukkuetoiminnan voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana. Lisätietoa saat joukkueen toimihenkilöiltä tai juniorikoordinaattorilta.

Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. Pelaamiseen oikeuttava pelipassi on LAPSIPELIPASSI.

Pelipassin ostoon pääsen täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...