U9 (2013 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2021-2022
Diskos U9Julkaistu: 24.05.2021 12.36

U9 (2013 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2021-2022

U9 (2013 syntyneet) joukkueen sisällöt kaudella 2021-2022

- Monilajikokeilut elokuussa

- Jääharjoittelu 2 kertaa viikossa, harjoituksia myös minihallissa sekä ulkojäillä. Mahdollisesti myös yhteisiä harjoituksia U8 joukkueen kanssa

- Hippoliigan pelit

- Diskoksen loppiasturnaus

- 1 muu yhdessä sovittava turnaus

- Jäsenmaksu

- Diskoksen pelihanskat (jaetaan vain kerran!)

- Pelipaita (palautettava kauden jälkeen) ja pelisukat

- Kausi elokuun puolivälistä – huhtikuun loppuun

- Hinta 290 €/syksy + 290 €/kevät= 580 €/kausi

Varusteet: Joukkue toiminnassa mukana olevat tarvitsevat koko jääkiekkovarustuksen (luistimet, kypärä, maila, polvisuojat, sukat, housut, rintapanssari, kyynärsuojat ja kaulasuoja). Varusteita on myynnissä mm. Diskoksen sivuilta löytyvässä varustepörssissä sekä Diskoksella on yhteistyösopimus CCM:n sekä Intersportin kanssa, josta seuran jäsenet saavat etuja. Uusi harrastaja voi tulla kokeilemaan jäälle, jolloin hän voi tarvittaessa lainata Diskoksella olevia varustepaketteja. Tästä tulee hyvissä ajoin ottaa yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin tai juniorikoordinaattoriin.

Toiminnassa pyritään kokonaisvaltaiseen lapsen kehitykseen. Diskoksen toimintasuunnitelman mukaan pyritään kehittämään lasta ihmisenä, urheilijana ja jääkiekkoilijana. F-junioreissa tavoitteet ovat seuraavat. Ihmisenä kasvamisessa on tavoitteena opetella toimimaan ryhmän jäsenenä ottaen siinä toiset huomioon sekä oppia toimimaan yhteisten pelisääntöjen mukaan samalla nauttien pelikavereiden seurasta. Urheilijana kasvamisessa on tavoitteena oppia nauttimaan liikunnasta ja muiden seurasta, liikkumaan monipuolisesti 20 tuntia viikossa sekä oppia keskittymään harjoituksissa harjoiteltavaan asiaan. Jääkiekkoilijana kasvamisessa lapset osaisivat jo itse pukea varusteet päälle, lajitaitoja harjoitellaan lisää ja opetellaan pelaamaan kaverin kanssa sekä eri pelipaikoilla.

Joukkuetoiminnan voit aloittaa milloin tahansa kauden aikana. Lisätietoa saat joukkueen toimihenkilöiltä tai juniorikoordinaattorilta.

Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. Pelaamiseen oikeuttava pelipassi on LAPSIPELIPASSI.

Pelipassin ostoon pääsen täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...