Diskos U18, U18 Mestis alempi jatkosarja, lohko 2

Koovee - Diskos   4 - 2

Haka 1

Diskos U18 Hakametsästä joulutauolle

Diskos U18 matkasi sunnuntaina 19.12.2021 Tampereelle Kooveen vieraaksi Hakametsään. Kyseessä oli tämän vuoden viimeinen Mestis alemman jatkosarjan ottelu.

Ensimmäisessä erässä Diskos pystyi pyörittämään pitkiäkin jaksoja kiekollisena ja ainakin Diskos lasien läpi oli hyvällä asenteella liikkeellä. Harmittavasti vaan Koovee meni jo neljännellä minuutilla 1-0 johtoon oman pään hieman yllättävästä kiekon menetyksestä laidassa ja takatolpalle maalin takaa kiertäneen hyökkääjän jäädessä ilman vartiointia. Diskos pääsi pelaamaan kerran ylivoimaakin tuloksetta ennen erän puoliväliä. Koovee sai pian täysilukuiseksi tultuaan ennenaikaisen joululahjamaalin 2-0 ajassa 9:33.

Toisen erän alkupuoliskolla Koovee painoi päälle ja sai rangaistuslaukauksenkin. Franz maalilla nollasi tylysti tuon yrityksen ja 23 muutakin vetoa. Diskos kavensi tilanteeksi 2-1 ylivoimahyökkäyksellä ajassa 33:17 kapteeni Pesosen toimesta. Syötöt kirjattiin Iikalle ja Epalle. Pitkä vaihtomatka ja Kooveen paine aiheuttivat Diskokselle ongelmia ja lopulta jäähyn, josta kotijoukkue rankaisi toisen erän viimeisellä minuutilla tylysti 3-1 ja heti perään 4-1. Koppiin meni vaisuja poikia.

Kolmannessa erässä Diskos taisteli ja voittikin syyskauden viimeisen erän 1-0. Kavennus tuli ylivoimalla Immosen Teemun komealla rannevedolla ajassa 46:39. Maaliin merkattiin kaksi syöttäjää: Tolu ja Kime. Ottelun lopussa kavennusta yritettiin kuudella neljää vastaan. Loppulukemiksi taululle jäi 4-2.

Franz Jokiselle 17 + 24 + 12 = 53 torjuntaa (Poissa maalilta: 58:07-60:00). Kooveen Tuomistolle 15 + 10 + 10 = 35.
Rangaistukset: Diskos 5 x 2 min = 10 min ja Koovee 4 x 2 min +10 min = 18 min.