Diskos U18, U18 Mestis

Diskos - Tappara Ak  1 - 2 JA

Äänekosken jäähalli, Sumiaistentie 27

Popsi, popsi - porkkana

Porkkanahousua oli toisen kerran samalla viikolla Diskoksella vastassa. Nyt pelattiin uutuuttaan tuoksuvassa Äänekosken jäähallissa Suolahdessa perjantai-iltamyöhään kello 20:15 alkaen. Hyvää viihdettä olikin paikalle tulleille 12 katsojalle.

Ensimmäinen erä vedettiin kovalla liikkeellä ja peli aaltoili melko tasaisesti päästä päähän alun kahden 2 minuutin alivoiman jälkeen. Erän loppupuoliskolla Diskos pääsi pelaamaan myös kerran ylivoimaa, joka pyörikin varsin mallikkaasti. Ensimmäinen erä oli silti maaliton. Jääkone hajosi heti ensimmäisellä kierroksella saaden vain vaihtoaitoiden edestä lumet sisuksiinsa. Toimitsijat ja tuomarit ottivat vanhat konstit käyttöön ja liippasivat lopun kentän ja peliä päästiin jatkamaan hieman aikataulussa jäljessä.

Toisessa erässä Tappara meni johtoon ajassa 30:12 ylivoimalla. Diskos kuittasi nopeasti, kun Emil "Epa" Pakarinen pisti ranteella ylämummeliin, Taulun ja Kotamäen syöttöjen jälkeen. Edelleen mentiin kovaa, tasaisissa merkeissä ja kulmissa kamppaillen. Diskos pääsi kahdesti ylivoimalle. Molarit kummassakin päässä pelasivat varmasti ja lisämaaleja ei nähty. Torjunnat Diskos Franz Jokinen 11 vastaan Tapparan Joel Niemisen 13 torjuntaa.

Kolmas erä pelattiin jälleen jääkoneella kunnostetulla liukkaalla jäällä. Tolpat kilahtelivat kummassakin päässä ja ratkaisua haettiin himokkaasti. Torjuntoja tuli Franzille 17 ja Tapparan Joelille 12 kappaletta. Ajassa 60:00 päätettiin ratkaista ottelu 5 minuutin jatkoajalla 3 vs. 3 pelaten. Jatkoerästä tulikin 5 sekunnin mittainen, koska Tappara voitti aloituksen ja laituri pääsi läpi Diskos-linjasta ja ujutti ratkaisun jäitä pitkin. Tappara lähti 1-2 ja. voitolla iloiten pitsalle ja Diskos kotiin nukkumaan.