Diskos U18, U18 Mestis

Diskos - Kärpät Team  2 - 3 JA

Jyväskylä Kilpahalli

Jatkoaikaratkaisu 3 vs. 3 Mestis U18 -sarjassa

Kärpät Team tuli sunnuntaina kilpahalliin ja vei jatkoajalle venyneen kamppailun lopulta lukemin 2-3.

Oululaiset saivat nopean johtomaalin hienolla yksilösuorituksella ajassa 1:44. Diskos tuli ylivoimalla viiden minuutin kohdalla tasoihin 1-1. Viivassa Epa siirsi Kojolle ja Kojon vedon verkon perukoille ohjasi hienosti ilmasta maskimiehenä seisonut Nikke Väänänen. Diskos joutui erän puolivälin jälkeen alivoimalle pelin viivyttämisestä oman pään aloituksessa. Tuomari varoitti kerran ja vihelsi jäähyn seuraavasta ennakoinnista. Diskos kiutenkin iski alivoimalla kaksiykkösestä, kun Ilya syötti Masille ja Masi laukoi ranteella kohti etuyläkulmaa. Molarin osittaisesta torjunnasta taisi Kärppäpakki lopulta potkaista putoavan kiekon oman maalin. Franz torjui 8 ja Kärppämoke 4 kertaa ensimmäisessä erässä.

Toinen erä oli kotijoukkueelta huono esitys. Valmennus yritti herätellä pelureita ottamalla aikalisän. Kärpät jatkoi myllytystä, josta molareiden torjunnat 17-6. Maali tuli toisen erän toiseksi viimeisellä minuutilla. Kärpät tasoitti pelin vaarattoman näköisestä tilanteesta, jossa Kärppälaituri pelasi kiekon syvästä maalin takaa kolmen punanutun mailojen ohi ympyröiden väliin vapaalle miehelle. Franz voinut mitään vedolle.

Kolmas erä oli parasta Diskos pelissä. Alivoimaa jouduttiin pelaamaan neljä kertaa ja se oli myös hyvää. Kolmas positiivinen juttu oli Kotamäen väliaikamusat. Ylivoimalla saatiin yksi maali neljästä yrityksestä. Tuloksellisesti sekin paranemaan päin. Franz maalilla torjui 39 vetoa Kärppämoken selvitessä 20 torjunnalla. Yleisömäärä oli 67.