Diskos - Jokipojat Pun.

Killeri 2

Diskos D1 voitti pronssia

Pronssia tuli, mutta jännän kautta!

Diskos pääsi ylivoimalle jo ajassa 1:25. Ylivoima ei tuottanut tulosta. Disen jalka tuntui riittävän Jokipoikia vastaan alkupuolella. Kymmenen minuutin kohdalla oli jo useampikin maalipaikka peräjälkeen, joista olisi pitänyt laittaa verkot tötterölleen. Sitten ajassa 15:42 vuorostaan Diskos joutui alivoimalle. Eetu maalilla hoisi hienosti vähät tilanteet, jotka Jokipojat saivat aikaan. Ensimmäinen maali nähtiin vasta ajassa 19:07, kun Laura pistää maalinedestä yläpeltiin. Maaliin kirjattiin kaksi syöttäjää Jimi ja Nuutti. Johtoasemasta Diskos ei ennättänyt nauttia kuin 38 sekuntia, sillä Jokipoikien hyökkääjä liukui tekopaikkaan ja tasoitti 1-1.

Toisessa erässä alkoi jo näyttää siltä, että Diskos tarraa mitaleihin kunnes ajassa 26:48 Diskokselle tuomitaan vahinkojäähy kampituksesta. Ylivoimalla kiekko pomppi sopivasti maalin edessä ja Jokipojat siirtyy 2-1 johtoon. Nikke pääsee Vilhon syöttämästä läpiajosta kuittamaan seuraavassa vaihdossa 2-2. Tämän jälkeen Jokipojat painaa pelin Disen päätyyn ja katsomossa jännitys kasvaa. Ei maaleja.

Pelikellon näyttäessä aikaa 35:25 Diskos saa kamppailutilanteessa jäähyn ja seuraavassa vaihdossa toisen. Diskos pelaa erittäin hyvää alivoimaa seuraavat puolitoista minuuttia ja Eetu hoitelee Jokipoikien pehmeähköt lähentelyt. Huh... mutta sitten keskialueella annetaan Jokipoikien tulla ja nehän tuli melko vapaasti pistäen kiekon verkkoon 3-2. Diskos pääsi ajassa 40:33 ylivoimalle, joka ei tuota toivottua tasoitusmaalia. Tämän jälkeen oli tahmeeta ja Diskos joutuu vielä alivoimallekin ajassa 45:41.

Alivoimalla Nuutti oivaltaa hyökkäyspäässä, että Jokipoikien maalivahti ei ole kääntänyt rintamasuuntaansa kulmaa kohden ja heittää lätyn molarin takajalan kautta verkkoon! Tämä sytyttää Diskoksen, peli on jälleen tasan 3-3. Mitaleille on matkaa alle neljä minuuttia. Kapteeni Immonen ottaa vauhtia omasta päästä käyttäen kiekkoa Misolla ja pääsee läpi... VILHO PISTÄÄ KIEKON VERKKOOOON JEEEEEEEE. Diskos siirtyy 3-4 johtoon ja alle kaksi minuuttia otteluaikaa on jäljellä. Hyvä Diskos! Jokipojat pääsee ottamaan vielä molarin pois ajassa 49:15 ja yrittää kuudella kenttäpelaajalla viittä vastaan. Summeri pelastaa ajassa 50:00.

Diskos D1 päättää AA-tason sarjapelinsä komeasti Keskimaan ja Savo-Karjalan jatkolohkon 8 finaaliturnauksessa pronssimitalit kaulassa. Kiitos.