D1-05, D1 AA lohko 8

Diskos - JyKi Sininen

Tikkakoski

Diskos D1 varmisti lopputurnauspaikkansa

Diskos D1 varmisti paikkansa Final Four -lopputurnaukseen 30.3. voittamalla komeasti sarjakärki JyKin Tikkakoskella lukemin 4-3.

Diskos otti kuskin paikan heti ensi sekunneilla. Viikolla valmennus oli painottanut kamppailupelaamista ja se näkyi ottelussa. JyKi ei päässyt kiekollisena vauhtiin, kun Disen pelurit iskivät kiinni heti hyökkäyspäässä, katkoivat vastustajan syötöt ja pysyivät itse kiekossa. Johtoon 1-0 Diskos meni ajassa 9:50 Niken ja Vilhon maalilla.

Toisessa erässä Vilho kapteenina näytti esimerkkiä vieden Disen jo 2-0 johtoon alivoimalla siirretyn rangaistuksen turvin ajassa 21:23. Joukkue joutui senkin jälkeen vielä taistelemaan alivoimalla ja hyökkääjät tuuraamaan pakkeja. Miso, Joni ja Niilo väsäsivät 3-1 osuman erän puolivälissä.

Kolmannessa Nuutti, Laura ja Jake tekivät voittomaaliksi osoittautuneen 4-1 osuman ajassa 52:56. Sen jälkeen peli meni vielä todella jännäksi. Maalilla Joona venyi paraatipelastuksiin, mutta silti JyKi rynni melkein tasoihin. Lopussa JyKi otti aikalisän ja yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia. Summeri pelasti pisteet makeasti Diskokselle. Komiaa oli.