D1-05, D1 AA lohko 8

Diskos - LeKi/Sukika

Harkkahalli2

Diskos D1:llä homma hanskassa ja 11-1 kotivoitto SuKiKa/LeKistä

Tämä ottelu jouduttiin siirtämään viikolla eteenpäin alkuperäisestä otteluohjelmaan merkitystä lauantaista, koska vastustajalla SuKiKa/LeKi oli silloin jonkinmoinen flunssaepidemia päällä. Diskos D1 käytti ajan harjoitteluun ja oli heti ottelun alusta alkaen kauden parhaassa iskussa. Kapteeni Immonen löi alkutahdit nousemalla omasta päädystä maalipaikkaan ja BUM 1-0, kiekko yläkulmaan ajassa 00:41. Vastustaja oli päästä peliin mukaan ylivoimalla pian tämän jälkeen, mutta Nikke karvasi kiekon pois alimmalta pelurilta ja löi taululle jo lukemat 2-0 ajassa 4:03. Diskos D1 ei tämän jälkeen antanut enää otetta uudelleen SuKiKalle missään vaiheessa. Miso ja Nikke syöttelivät vielä tilanteeksi 3-0 ensimmäisessä erässä.

Toiset erät ovat olleet syksyn sarjassa hankalia Diskokselle. Tällä kertaa paketti pysyi huomattavasti paremmin kasassa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Ajassa 28:01 Diskos pääsi ylivoimalla iskemään jo ratkaisevan oloisesti 4-0, tekijä Vilho ja syöttäjät Miso sekä Mirko. Ajassa 31:31 jälleen ylivoimalla Diskos siirtyi jo 5-1 johtoon, tekijät Miso, Vilho ja Nikke. Erän loppupuolella Diskos mätti kaksi maalia 10 sekunnissa ja kolmannen 19 sekuntia jälkimmäisestä ajassa 37:05. Pisteitä ropisi näistä Nuutille 2, Nikelle, Misolle, Iitulle, Jimille ja Miksulle yhdet. Miso teki vielä 9-1 ennen erätaukoa Niken ja Vilhon toimiessa syöttäjinä.

Kolmas erä oli muodollisuus, jossa intensiteetti ymmärrettävästi pääsi vähän laskemaan. Diskos otti muutaman huolimattoman jäähyn, mutta maalilla Eetu ei antautunut. Viimeisellä minuutilla Diskos-paine tuotti vielä kaksi lisämaalia. Nuutti teki 10-1 ajassa 59:38, Näppärän ja Samu-Villen syötöistä ja Niilo "Rölli" Kinnunen takatolpalta vielä 11-1 loppulukemat ajassa 59:51 Niken ja Mison syötöistä.

Maalivahtien torjunnat Eetu D 6+8+3=17 ja Keinänen S 9+12+17=38 torjuntaa.
Jäähyt D 5x2min=10 min ja S 4x2min=8 min