Julkaistu: 16.11.2018 00.00

Budjettikatsaus

Lokakuun toteutumien pohjalta tehty ennuste näyttää seuraavalta. Kulubudjetti pysyy suunnitellussa tai hieman alittuu riippuen tietysti kevään sarjaohjelmasta. Tulopuoli näyttääkin sitten huomattavasti huolestuttavammalta. Kioskissa emme ole päässeet ennustettuun tuottoon ja pienehkö talkooporukkakin tuli lopputulokseen, ettei kioskia keväällä jatketa (C-joukkue ottaa hoitaakseen). Tästä meille tulee "turskaa" noin 5582€ ennusteeseen verrattuna. Valitettavasti vain neljä henkilöä sai hankittua joukkuesponsoreita ja jäimme ennusteesta 2360€. Lisäksi tuottoihin tuo epävarmuutta pelaajaliikenne molempiin suuntiin.

Näin joukkueen johtoryhmä rahastonhoitaja Pitkäsellä vahvistettuna on tullut tulokseen, että kuukausimaksu nostetaan marraskuusta lähtien 375€/kk:oon.Tämä korotus ei vielä täysin kata tulopuolen alitusta, mutta tarkennetaan tilannetta vuoden vaihteessa. Seuran suositus oli lähteä tällä summalla jo kauden alussa liikkeelle eli positiivisesti ajatellen ottakaamme asia halpakorkoisena lainana seuralta.

Koska kulubudjetti ei nouse yli 5%, ei seuran sääntöjen mukaan ole tarvetta pitää aiheesta vanhempainpalaveria. Kuitenkin sellainen voidaan järjestää, jos joku tarpeelliseksi näkee. Palaverin aika on mielestäni kuitenkin vasta sitten, kun kevään sarjaohjelma on selvillä - tuolloin ennuste alkaa pohjautua kokonaisuudessaan faktoihin.

Terv. Markku

Seuran uusimmat

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6