C2-05, C2 AA alkusarja, lohko 5

SaPKo Sininen - Diskos Punainen AA

Rantasalmi

Diskos C2-05 Punainen AA-sarjakärkeen

Lauantaina 30.11.2019 Diskos C2-05 punainen peliryhmä otti yhteen sarjakärki SaPKon kanssa Rantasalmella pelatussa kamppailussa. Jo menomatkalla bussissa vallitsi tunnelma, jonka pohjalta oli lupa odottaa hyvää esitystä. Valmennus kävi kentällisten kanssa läpi tulevia pelillisiä kuvioita, joita pelurit toteuttivat jäällä heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen.

Diskos siirtyi 0-1 vierasjohtoon ajassa 00:19 Nuden salamamaalilla Jimbon toimiessa syöttäjänä. Maalia seuranneessa vaihdossa tosin tuli nopea kuitti SaPKolta ja peli oli lukemissa 1-1 ajassa 00:33. Sen jälkeen Diskos hallitsi tapahtumia, vaikka torjunnat menivätkin ekassa erässä tasan 10-10.

Toisessa erässä Diskos painoi hyökkäykset toisensa perään SaPKo-päätyyn ja tukki keskialueen. Pleksilasit paukkuivat ja tolpat menivät tasan. Ajassa 33:51 kapteeni Mirko veti ranteella Diskoksen 1-2 johtoon. Ajassa 38:56 teki Nude toisen maalinsa rystyltä hankakäden ylänurkkaan 1-3 ja jälleen Jimbon saadessa siihen syöttöpisteen.

Kolmannessa Matsu kiersi pakin paikalta vastustajan maalin taakse ja teki vanhanaikaisella 1-4 ajassa 43:59. SaPKo pääsi vielä kaventamaan 2-4 ylivoimalla ajassa 48:52, mutta Diskoksella mitään hätää missään vaiheessa silti ollut. Kona kaunisteli lukemia 2-5 Sakun ja Härän esitöistä pian kavennuksen jälkeen. Jimbo siirsi maskimiehen paikalta Ilun viivavedon verkkoon jo ratkaisevasti 2-6 ajassa 51:41.

Loppulukemat 3-6 ja Diskos siirtyi sarjakärkeen ohi SaPKon, jolla tosin on yksi peli enemmän jäljellä syksyn alkusarjassa. Diskos kohtaa vielä 7.12.2019 kotonaan SuKiKa/LeKin kello 14:15 alkaen. Tervetuloa harjoitusjäähallille kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Maalivahtien torjunnat: Ransu (Jokinen) Diskos 10+12+7 = 29 torjuntaa, SaPKo 10+11+13 = 34 torjuntaa (Höök vaihto Lönroosiin tilanteessa 1-1)
Rangaistukset: Diskos 4x2=8 min ja SaPKo 3x2=6 minuuttia