C2-05, C2 AA alkusarja, lohko 5

Diskos Punainen AA - Jukurit Keltainen

HH2

Diskos C2-05 punainen murskajaisissa

Diskos C2-05 punainen oli kotijoukkueena ennakkosuosikki harjoitusotteluiden perusteella tähän sarjaotteluun. Ensimmäisessä erässä peli pyöri ajoittain erittäin mallikkaasti pitkinä hyökkäyksinä Jukurit-päädyssä. Diskos siirtyi ylivoimalla ajassa 13:07 jo 3-0 johtoon.

Toisessa erässä peli repesi rumasti. Diskos mätti peräti 13 maalia lisää, eikä Jukurit päässyt keskialueen yli kuin satunnaisesti. Jukurit vaihtoi maalivahtiakin, mutta mikään ei auttanut. Toiselle erätauolle mentiin 16-0 lukemissa.

Kolmannessa sitten pelailtiin. Harmittavasti Jokisen Franzin nolla rikkoontui ajassa 45:43, kun kiekko pomppi oman maalin takaa takatolpalle ja Jukurit-lapaan. Hyvää Diskokselle oli, että onnistumisia tuli todella laajalla rintamalla. Tehopisteitä kirjattiin 14/15 kenttäpelaajalle ja tehokkain oli puolustajan paikalta Kortelaisen Matsu huikeilla tehoilla 3+6=9 ! Hyökkääjistä Noel Koivu mätti viisi maalia. Neljä Diskoksen maaleista tuli ylivoimalla. Loppulukemat 20-1 kertoo tylysti tasoerosta. Diskos punaisen kuuluisi ehkä pelata AAA-sarjassa?

Maalivahtien torjunnat: Diskos Jokinen Franz 7+7+3=17, Jukurit Montonen Mikke 13+7+0=20 ja Korhonen Artturi 0+6+17=23.

Rangaistukset: Diskos 2 x 2min = 4 min, Jukurit 6 x 2 min = 12 min.