Julkaistu: 03.06.2019 00.00

Kauden 2019-2020 sisällöt

Aikuinen-lapsi ryhmä

Toiminta on suunnattu aloitteleville pienille lapsille. Jäälle tullaan aikuisen kanssa ja aikuinen on osana lapsen harjoittelua. Jäällä opetellaan luistelun alkeita sekä pelaillaan ja leikitään. Samalla opetellaan erilaisia jääkiekon/luistelun perustaitoja.

Toimintaan voit tulla, vaikka et vielä osaisikaan luistella. Tämän vuoksi on tärkeää, että aikuinen on mukana toiminnassa.

Toiminta sisältää:

  • Yhden jääharjoituksen viikossa minijäällä (ennen minijään aukeamista mahdollisesti yhdessä kiekkokoulun kanssa jaetulla isolla jäällä)
  • Jäsenmaksun
  • Hinta 80 € syksy ja 80 € kevät = 160 €/kausi


Ilmoittaudu: https://www.diskos.fi/jaakiekko/ilmoittaudu-kouluu...


Nykyään uusien tietoturvasyiden vuoksi jokaisen harrastajan perheen tulee itse hoitaa lapsen vakuutus sekä pelipassi kuntoon (seurapassi sisältää myös vakuutuksen). Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. Vakuutus tulee olla kunnossa jo heti ensimmäisellä jäällä. HUOM! Aikuinen-Lapsi ryhmän hinta ei sisällä vakuutusta eikä jääkiekkoliiton pelipassia. Tämän voi hankkia Olympiakomiten Suomisport -järjestelmästä. Voimassa oleva pelipassi ja vakuutus on edellytys osallistumiselle. Jääkiekkoliiton järjestelmä ohjaa pelipassin ja vakuutuksen hankinnassa pelaajan iän perusteella. Oikea pelipassi ja vakuutus on SEURAPASSI ja pelipassi seuraksi valitaan Diskos Jyväskylä ry.

Pelipassin ostoon pääsen täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip...

Seuran uusimmat

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6