Uusia harrasteryhmiä Diskokseen!
Julkaistu: 30.11.2016 00.00

Uusia harrasteryhmiä Diskokseen!

Diskoksen taitoluistelijat laajentavat ryhmiään kevätkaudelle 2017

Uutena ryhmänä aloittaa harrasteryhmä H5

Ryhmä sopii noin 8-15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Harrasteryhmään ovat tervetulleita aikaisemmin lajia harrastaneet, sekä luistelun perusteet hallitseva lapsi tai nuori.

Harrastajien tavoitteena on ylläpitää perusluistelutaitoa ja oppia yksinluistelun peruselementtejä kuten hyppyjä, piruetteja, liukuja ja askeleita.

Ryhmässä luistelijat etenevät omaan tahtiinsa ja harjoituksissa on tarkoitus kehittää jokaisen omia taitoja, ja nauttia luistelusta mukavassa porukassa.

H5 ryhmästä voi halutessaan käydä kilpailemassa taitajat sarjan kilpailuissa. Ryhmän päätavoitteena on kuitenkin taitoluistelun harrastaminen luistelun ilosta!

Ryhmä harjoittelee kevätkaudella 2x vko

Hinta: 180€

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Toinen aloittava ryhmä on aikuisluistelu

Luistelu on aikuisille erinomainen harrastus, jossa päätavoitteina ovat terveyden edistäminen ja ylläpitäminen. Aikuisluistelutunti koostuu monipuolisista harjoitteista, jota kehittävät lihaskuntoa, aerobista kuntoa, liikkuvuutta sekä motorisia taitoja. Tunti on rakennettu tukemaan taidon, sekä kunnon kehittymistä hyödyntäen taitoluistelun elementtejä, kuten askeleita, liukuja ja piruetteja.

Mukaan ovat tervetulleita niin aiemmin luistelua harrastaneet, kuin vasta luistelun aloittavatkin. Kouluaikoina hankittu perusluistelutaito on riittävä tunneille osallistumiseksi. Jokainen ryhmäläinen kehittää luistelutaitoaan omista lähtökohdista käsin, kehittäen olemassa olevaa luistelutekniikkaa. Ryhmä harjoittelee kevätkaudella kerran viikossa.

Hinta 130eur (sisältää seuran jäsenmaksun)

Lisätietoja saa Taitoluistelun Vastuuvalmentajalta Nita Lehdolta nita.lehto@diskos.fi, 040-1504494

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä




Seuran uusimmat

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6