10.45
D1-05, D1 AA lohko 3

KeuPa HT Sininen - Diskos

Keuruu

Sunnuntain 28.10. aamupäivän peli Keuruulla oli kauden huonoin esitys Diskos D1-joukkueelta. Ensimmäiset vaihdot olivat teräviä, mutta tulosta ei syntynyt. KeuPa puolestaan teki heti ensimmäisestä paikastaan ajassa 5:20. Diskos tasoitti erän viimeisellä minuutilla 1-1 Niken ylämummonostolla Mison ja Jaken esityöstä. Harmittavasti KeuPa kuittasi vielä ennen summeria seuraavassa vaihdossa.

Toisessa erässä KeuPa pääsi syötellen maalipaikkoihin ja karkasi 5-1 johtoon ennen toista erätaukoa. Diskoksen valmennus jäikin toviksi pohtimaan onko mitään tehtävissä jääkoneen luututessa kenttää ja pelaajien poistuessa koppiin.

Kolmannessa erässä ei saatu kuin lisää selkään. Valtterin ohjuri ja kavennus 6-2 ylivoiman päätteeksi lämmitti sekin vain 14 sekuntia. Mirko veti viivasta ja toinen syöttöpiste merkittiin Nikelle. Maalin jälkeen Keupa teki pari maalia noin minuutissa ja vielä kolmannen ajassa 40:16. Diskos otti aikalisän, jonka jälkeen lisämaaleja ei enää nähty. Loppulukemat 9-2 KeuPalle.

Maalivahtien torjunnat Diskos Eetu Prittinen 16+16+14=42 ja KeuPa Severi Hurme 3+9+10=22 torjuntaa
Jäähyt Diskos 2 x 2 min = 4 min ja KeuPa 3 x 2 min = 6 min.