Uutisia sekä ryhmädynamiikkaa
Julkaistu: 24.07.2018 00.00

Uutisia sekä ryhmädynamiikkaa

Tervehdys kesän jälkeen - muutamia asioita tiedoksi

Jami Riihimäki poistui joukkueestamme

Pitkällisen harkinnan jälkeen Jami teki päätöksensä lopettaa kiekkoilun. Tästä olemme tietysti kaikki harmissamme, mutta jossain vaiheessahan tällainen päätös on jokaisen edessä. Kiitämme Jamia tarjoilluista hienoista elämyksistä kausien varrella sekä koko perhettä isosta panostuksesta jääkiekkoiluun. Oikein hyvää jatkoa Jamille muiden haasteiden parissa ja tervetuloa kannustamaan kavereita hallille!

Tämän seurauksena kellon toimitsijavuorot menivät uusjakoon - käykää kellottajat vilkaisemassa listaa, toki kalenteriin olen päivittänyt uudet nimet. Uusia kellokalleja en tähän hetkeen vielä nakittanut, vaan mennään nykyisillä. Katsotaan kauden mittaan tarpeita ja tasaillaan keväälle, jos tarpeelliseksi nähdään.

Ryhmädynamiikkavalmennuksen yhteenveto

Ryhmädynamiikan valmennuspäivä oli 20.6. Yhteenveto löytyy tästä: DiskosB_RD_20062018.pdf.

Lisäksi käsittelimme jokaisen henkilökohtaisia motivaatiotekijöitä sekä itsetuntoon liittyviä asioita. Ihan kaikki eivät oleet päivässä paikalla, mutta silloin on hyväksyttävä muiden tekemä työ ja liitteessä oleviin sitoumuksiin ja sääntöihin tulee kaikkien sitoutua. Samaa henkeä odotan myös kaikilta vanhemmilta!

Ryhmädynamiikkavalmennukset jatkuvat tällä viikolla pienryhmittäin. Aiheena on luottamus - joka on tärkeä osatekijä itsetunnossakin.

Sponsorit

Sponsoreita on saatu ihan mukavasti. Kuitenkin lisää mahtuu vielä kalleimpaan päähän. Paikat 1-9 ovat vielä vapaana. Saa tinkiäkin, jos tarpeen. Nyt on vielä hetki aikaa hankkia sponsoreita (kuun loppuun saakka) - jos on vielä jotain kyselyitä auki tai olet himmaillut jonkun kyselyn kanssa, niin otapa itseäsi niskasta kiinni.

Parhain terveisin, Markku

Seuran uusimmat

Diskos Jyväskylä ry

Sykeraitti 7
40630 Jyväskylä

y-tunnus:1061742-6